Actueel:

Ronde 6 onderlinge competitie
18-10-2021 is de 6e ronde van de onderlinge competitie gespeeld.

Gemiste kansen 5 op een rij
Het seizoen ’21-’22 is al weer aardig op gang. Maar ook op internet wordt nog steeds volop gedamd. Met de nodige missers als resultaat.

Eye-T Webdesign is jeugdteam nipt de baas
In de 3e ronde van de nationale competitie kwam het 3e team van DC Hoogeveen op bezoek in “De Rots”.

Onderlinge competitie ronde 5
11 oktober 2021 is de 5e ronde van de onderlinge competitie gespeeld. Hieronder de uitslagen + de tussenstand na ronde 5.

Wat gebeurde er in ronde 4 onderlinge competitie
Op dierendag, 4 oktober, werd de 4e ronde van de onderlinge competitie gespeeld. De uitslagen en tussenstand staan al in een apart stukje op de site, maar hoe kwamen die tot stand?

Ronde 4 Onderlinge competitie
Maandag 4 oktober is de 4e ronde uit de onderlinge competitie gespeeld. Bijgevoegd de uitslagen + de tussenstand na ronde 4. De uitslag van Marcel Zandbergen - Gerrit Veldwijk moet nog verwerkt worden.

Eye-T Webdesign wint ook 2e wedstrijd
Na de winst in de openingswedstrijd stond voor de 2e ronde een uitwedstrijd tegen het 2e team van Harderwijk op het programma.

Ronde 3 Onderlinge Competitie
Maandag 27-09 is de 3e ronde gespeeld van de onderlinge competitie, hierbij de uitslagen + tussenstand na ronde 3.

De onderlinge competitie is gestart
Op 13 september ging de onderlinge competitie weer van start. Na de lange onderbreking was het voor sommige spelers blijkbaar weer even wennen.

Eye-T Webdesign start met overwinning
Nadat, om bekende redenen, vorig seizoen niet gedamd kon worden, is het seizoen 2021-2022 weer gestart. Wapenveld begon met een thuiswedstrijd tegen Vechtstreek uit Gramsbergen.